SCHWEIZISK MEDICINSKA EXPERTIS: MALLORCA, ZURICH, LONDON, OFFSHORE

6 Minuter

Bewerkt en medicinskt beoordeeld THE BALANCE Team
Fakta kontrollerat

På THE BALANCE erbjuder vi rehabilitering för flertalet olika åkommor i flera olika länder i världen. För många kan ens rehabilitering bli än mer effektiv om den utförs på en plats som är en bit hemifrån eftersom du då helt kan koncentrera sig på sin behandling och återhämtning. Dessutom kan ens behandling förbättras än mer om den utförs på en naturnära plats med milt klimat. Därför är vi på THE BALANCE glada över att kunna erbjuda rehabilitering på platser såsom Mallorca och Marbella i Spanien.

Hos oss på THE BALANCE erbjuds du lyxrehabilitering på våra moderna behandlingshem för missbruk och mentala åkommor, helt olikt traditionella rehabiliteringscenter. Våra behandlingshem är skapade för att vara en säker fristad där du kan få återhämtning, frid, vila och lycka. Våra rehabiliteringscenter finns belägna i Mallorca och Marbella i Spanien samt i London, Storbritannien och Zürich, Schweiz. På alla våra center har vi kvalificerade team av läkare och psykiatriker och våra avancerade anläggningar är till för att ge dig en unik och exceptionell upplevelse. Vårt center erbjuder dig mer än bara behandling, vi erbjuder vägledningen att återupptäcka din själ och uppnå ditt bästa jag. Vi är inte bara en kändisrehabilitering som erbjuder lyxiga anläggningar, utan vi ser också de speciella behov som högpresterande personer har när det kommer till en skräddarsydd, sluten rehabilitering. Våra lugna och fridfulla bostäder fungerar som en privat och lugn miljö där du kan släppa både tidigare och framtida bekymmer och istället börja jobba på dig själv och din framtid.

Eftersom vi är ett holistiskt behandlingscenter lägger vi stort fokus på integrativa, personcentrerade och skräddarsydda rehabiliteringsmetoder som hjälper individen från grunden. Detta innebär att våra behandlingar inkluderar både alternativa och traditionella modeller som hjälper dig att bli den bästa versionen av dig själv. Vi tror på att det mänskliga livet är en återspegling av vår inre värld och vi ser därför kroppen som en återspegling av sinnet och vice versa. Att leva med stress, olycka och negativitet kan ha en allvarlig inverkan på den fysiska hälsan. Vi strävar därför efter att utmana alla negativa övertygelser och tankemönster som kan skapa hinder i ditt dagliga liv eller äventyra ditt välbefinnande och din lycka. Vi uppmuntrar dig att se alla dina erfarenheter, bra eller dåliga, som en möjlighet till utveckling och fysisk styrka. Dessutom är vår biokemiska restaureringsbehandling av hjärnan och kroppen en unik schweizisk innovation för svår obalans i kropp och hjärna orsakad av en ohälsosam livsstil och drogmissbruk.

Våra rehabiliterings- och topprankade återhämtningsprogram ser dig som individ ur ett holistiskt perspektiv och vi behandlar ett brett spektrum av känslomässiga, fysiska och psykologiska problem som täcker alkoholberoende/alkoholism, drogmissbruk av till exempel kokain, marijuana, xanax och vi tillhandahåller ett avgiftningsprogram i världsklass. Vi är specialiserade på att behandla drogmissbruk, beteendeberoenden och vi erbjuder också behandling av psykiska åkommor som ångest, depression, panikångest, ätstörningar, trauma och PTSD (posttraumatiskt stressyndrom), dubbel diagnosbehandling, utbrändhet och humörbehandling samt annan psykiatrisk behandling.

På THE BALANCE lyxrehabilitering har vi full medvetenhet om att processen med healing och återhämtning inte slutar med våra behandlingsprogram. Det är normalt att känna sig lugn och samlad under meditation och under ledning av våra experter på våra behandlingshem, men detta är inte alltid lika lätt när man kommer hem till sin vanliga hemmiljö igen. Vi erbjuder därför även hjälp för dig med att ta itu med ditt personliga liv och familjeliv genom en djup utforskning av individernas och familjemedlemmarnas behov.

Vi hjälper dig att lära dig nya färdigheter som kommer att återskapa och reparera din relation med din familj och dina vänner. Vi erbjuder intensiva familjesessioner, gruppdiskussioner och olika workshops som hjälper varje besökare att lära sig att lyssna och svara utan att döma, vilket öppnar nya vägar för kommunikation. På så sätt kan vi se till att du fortsätter utvecklas även när du lämnar vårt behandlingshem för att komma tillbaka till din hemmiljö.

På THE BALANCE erbjuder vi rehabilitering i flera olika länder i världen. Vi har bland annat behandlingshem i vackra och soliga Spanien, både på vackra Mallorca samt i soliga Marbella. Våra behandlingshem erbjuder 5-stjärnig lyx och när du undgår behandling hos oss bor du i en privat och diskret bostad med förstklassig gästfrihet för att du ska känna dig som hemma.

Under ditt besök på THE BALANCE slutna rehabiliteringscenter kommer du att bo på en av våra privata och konfidentiella lyxiga, slutna rehabiliteringsanläggningar. Vår strävan är att du känna dig helt lugn när du bor hos oss genom att omge dig med naturens lugna miljö och gröna liv. När du bor hos oss kommer du ha en personlig intern rådgivare/handläggare, en privat kock för dina dagliga måltider hela dagen, gratis terapeuter och många fler som tar hand om dig dygnet runt. På THE BALANCE vet vi att kost och näring är otroligt väsentliga delar för en hälsosam kropp. Därför kommer du hos oss att ha tillgång till vår kock och näringsspecialist som kommer att utforma en personlig diet för dig. Detta kommer hjälpa din kropp och ditt sinne att återhämta sig och dessutom hjälpa till med din viktminskning. Du kommer också att ha tillgång till vårt gym, en personlig tränare, yoga och andra fitness- och näringsworkshops som hjälper dig att upprätthålla en hälsosam livsstil. Vår fitnessexpert kommer att designa ett program skräddarsytt för dig så att du kan nå och behålla din idealvikt.

Vi lever upp till vår status som världens bästa lyxiga rehabiliteringscenter vilket innebär att vi aldrig tvekar att göra en extra ansträngning för att säkerställa att du blir helt tillfredsställd med din behandling hos oss.

THE BALANCE har flertalet olika behandlingshem på den vackra ön Mallorca. På Mallorca råder ett typiskt medelhavsklimat med varma, torra somrar och milda vintrar. Dessutom är det soligt mest hela året och med de vackra omgivningarna som Mallorca erbjuder är det lätt att trivas på denna ö. När du har en chans att bo i vackra miljöer kommer du att uppleva hur det är att vara en del av en säker och hälsosam omgivning, vilket kan vara väldigt fördelaktigt för din behandling. Våra mentalvårdsinrättningar för slutenvård och alkohol- och drogrehabilitering är utformade för att ge besökarna möjlighet att känna sig tillräckligt trygga för att prata öppet om de utmaningar de står inför i sina liv.

Campo Gran – Finca One

En av de behandlingshem vi erbjuder på Mallorca är ”Campo Gran Finca One” som ligger beläget i en vackert rymlig och lyxig lantlig miljö på en tomt på 240 000 m2. Denna miljö är speciellt passande för dem som söker individuella retreats mitt i en helande natur.

Campo Gran – Finca Two

På samma landsbygd som vårt ”Campo Gran Finca One”, har vi också behandlingshemmet ”Campo Gran Finca Two”. Denna bostad är också belägen i en vacker lantlig miljö och denna miljö är perfekt för dig som söker en naturnära och avslappnande miljö för sin behandling.

Mar Azul Villa One

På Mallorca erbjuder vi också behandlingshem som ligger precis vid havet. En av dessa behandlingshem är ”Mar Azul Villa One”. Detta behandlingshem ligger vackert beläget i Palma bay-området med utsikt över kusten i ett privat och lugnt läge. Detta behandlingshem är speciellt passande för de som älskar havet och vill uppleva kraften av det helande havet.

Mar Azul Villa Two

”Mar Azul Villa Two” är ytterligare ett av våra behandlingshem och detta boende ligger också precis vid havet på Mallorca. Detta moderna boende är vackert beläget vid strandkanten i Palma bay-området och. Om du har en speciell kärlek för havet så är detta boende troligen ett bra val för dig. På detta boende har du chansen att fokusera helt på din behandling med hjälp av havets helande och lugnande krafter.

Förutom våra behandlingshem på Mallorca så har vi också behandlingshem i vackra Marbella i södra Spanien. Marbella har liksom Mallorca ett medelhavsklimat med heta somrar och milda vintrar, vilket gör det till en behaglig plats att genomgå din behandling på. I Marbella omges du av vacker natur och det lugnande havet finns nära till hands. När du bor på vårt behandlingshem i Marbella får du lyxen av att bo i en vacker och avslappnande miljö och detta kommer gynna din behandling och återhämtning. Våra rehabiliteringscenter för slutenvård och alkohol- och drogrehabilitering är utformade för att få dig som besökare att känna dig helt trygg och för att du ska vara bekväm med att prata öppet om de utmaningar du står inför i ditt liv.

HUR BALANSEN KAN HJÄLPA

Balance RehabClinic är en ledande leverantör av lyxberoende och mentalvårdsbehandling för välbärgade individer och deras familjer, och erbjuder en blandning av innovativ vetenskap och holistiska metoder med oöverträffad individualiserad vård.

En unik metod

Ett framgångsrikt och bevisat koncept med fokus på underliggande orsaker
EN KUND I TAGET
SKRÄDDARSYDD VARIG UTGÅNG
BIOKEMISKT ÅTERSTÄLLANDE
MULTIDISCIPLINÄRT och HOLISTISKT
TEKNIKBASERAD BEHANDLING
TRAUMA INFORMERAD TERAPI

VARIG TILLÄGG

0 Innan

Skicka antagningsbegäran

0 Innan

Definiera behandlingsmål

1 vecka

Bedömningar & Detox

1-4 vecka

Psykologisk och holistisk terapi

4 vecka

Familjeterapi

5-8 vecka

Eftervård

12+ vecka

Repetitionsbesök

Missbruk Insights

latest news & research on Missbruk
Ecstasy

Behandling för ecstasyberoende innebär vanligtvis en kombination av psykologisk terapi, stödgrupper och i vissa fall mediciner för att hantera abstinenssymptom och begär

läs mer
Amfetamin

Då amfetamin istället används i missbrukssyfte tas ofta högre doser än de som ordineras av läkare då amfetamin förskrivs på recept. Därmed kan också effekterna av amfetaminintaget bli mer påtagande och skadliga.

läs mer
Tramadol

Eftersom tramadol också ökar frisättningen av serotonin är det viktigt att vara uppmärksam på tecken på så kallat serotonergt syndrom. Detta kan uppkomma vid för hög cirkulering av serotonin i kroppen.

läs mer
Sömntabletter

läs mer

Ackrediteringar

 
Neurocare
TAA
ssaamp
Somatic Experience
SMGP
SEMES
SFGU
WPA
red GDPS
pro mesotherapie
OGVT
AMF
NeuroCademy
MEG
Institute de terapia neural
ifaf
FMH
EPA
EMDR
COPAO
COMIB
British Psychology Society
 

Media

 
Dazed
National World
American Banker
Marie Claire
BBC
La Nacion
Metro UK
General Anzeiger
Live Science
Woman & Home
Apartment Therapy
Express UK
Bloomberg
Cosmopolitan
Morgenpost
Manager Magazin
Entrepreneur ME
Khaleej Times
HighLife
Psychreg
DeluxeMallorca
BusinessInsider
ProSieben
Sat1
Focus
taff
TechTimes
PsychologyToday
abcMallorca
LuxuryLife
Mirror UK
Mallorca Zeitung
Daily Mail
Guardian
Business Leader
Mallorca Magazin