SCHWEIZISK MEDICINSKA EXPERTIS: ZURICH, MALLORCA, LONDON, NEW YORK

 

Med hjälp av spjutspetsteknik kan vi spåra kroppens biologiska mönster, vilket ger oss värdefull inblick i din he (The sentence ended very oddly here)

 

 

Biofeedback

Biofeedback kan hjälpa dig att ta kontroll över ofrivilliga kroppsfunktioner (såsom hjärtfrekvens, temperatur och blodtryck). Genom denna terapi kan du utnyttja kraften i ditt sinne och bli mer medveten om vad som händer inuti din kropp och få mer kontroll över din hälsa.

Neurofeedback

TMS är en magnetisk metod som används för att stimulera små regioner i hjärnan. Det används för skador/rubbningar som påverkar ansiktsnerverna, nerver i kraniet, och ryggmärgen.

Pulsvariation (HRV)

HRV är tidsvariationen mellan varje hjärtslag. Det hänvisar till ditt hjärtas förmåga att skifta hela dagen, då det förändras beroende på dina aktiviteter och känslor. Vi mäter detta för att se effektiviteten i ditt kardiovaskulära system. Bevis tyder på att ett högre HRV betyder ett längre, hälsosammare liv.

Transkraniell magnetisk stimulering (TMS)

TMS är en magnetisk metod som används för att stimulera små regioner i hjärnan. Det används för skador/rubbningar som påverkar ansiktsnerverna, nerver i kraniet, och ryggmärgen, men det finns inga bevis som tyder på att det är användbart för behandling av depression och neuropatisk smärta.