SCHWEIZISK MEDICINSKA EXPERTIS: MALLORCA, ZURICH, LONDON, OFFSHORE

Upptäck Mallorcas Skönhet

Vi har sammanställt en lista över Mallorcas vackraste platser och fritidsaktiviteter som du kan välja mellan under din vistelse. Besök orörda stränder med azurblått vatten, cykla genom underbara lantliga miljöer, upplev hästterapi eller gå med på en mindfulness-vandring genom den fantastiska bergskedjan Tramuntana. Fråga oss om eventuella extra önskemål du kan ha så gör vi vårt bästa för att ordna det åt dig. Allt ön har att erbjuda och mer.

# GUIDAD VISNING I PALMA

Kom och upplev det pulserande historiska och kulturella navet på Balearerna, Palma De Mallorca under din vistelse. Med det glittrande Medelhavet utanför dörren var Palma en gammal och viktig handelsväg som blåste liv i stadens imponerande kulturtapeter under hundratals år. Från det traditionella till det moderna, Palma har ett till synes oändligt utbud av otrolig mat, imponerande arkitektur, kosmopolitisk shopping och en blixtsnabb konstscen med exceptionella nya gallerier att hitta på nästan alla dess gamla kullerstensgator. Med så mycket att se och så lite tid rekommenderar vi en guidad tur för att få ut det mesta av din resa genom denna extraordinära östad.

BASÍLICA DE SANTA MARIA | KATEDRALEN I MALLORCA

Basilica de Santa Maria

# CHARMANDE STÄDER I TRAMUNTANA

Gömd mellan Tramuntana-bergen, i utkanten av ön, långt borta från de största semesterorterna kan du hitta de vackra byarna och städerna på Mallorca: från charmiga städer omgivna av fantastisk natur, de typiska fiskebyarna, till de typiska bergsbyarna. Gamla och små kyrkor, pittoreska kullerstensgator, torg med typiska mallorcanska coffeeshops tillför mer magi och karaktär till dessa platser. Det är definitivt värt att besöka, åtminstone en av dem under din vistelse på ön.

UTFORSKA MALLORCAS SKÖNHET

# STRÄNDER MED AZURBLÅT VATTEN

Upplev lycksalig föryngring på Mallorcas varma sandstränder när det smaragdblå Medelhavet slår sin meditativa rytm på stranden, vilket uppmuntrar dig att hitta lite tid för dig själv, att vila, läsa och koppla av, men i slutändan släppa taget i fullständigt lugn och lugna omgivningar.

MALLORCAS VACKRASTE STRÄNDER

# DRACH GROTTOR

Nära Porto Cristo anses dessa vara en av de vackraste grottorna på Mallorca, med sina 25 m djup och mer än 2 km långa. Där hittar du också en underjordisk sjö … och en livekonsert med klassisk musik!

TA EN TUR I DE FYRA FANTASTISKA GROTTORNA SOM är ANSLUTNA TILL VARANDA

# LOKALA MARKNADER

Här på Mallorca hittar du trevliga lokala marknader där du kan hitta utsökt och lokal mat, och inte bara det utan du kan hitta: unika kläder, lokala målningar, antika möbler och så mycket mer!

UTFORSKA MARKNADEN SANTANYI OCH MÅNGA MER

# VANDRING | MEDITATION

Följ med oss ​​på en oförglömlig meditationsvandring genom hisnande Tramuntana. Gå i stillhet och återknyta kontakten med naturen. Denna vandring skulle inte bara gynna dig fysiskt utan ditt sinne kommer att vara i en fridfull trans.

VANDRA I TRAMUNTANAS HANTISKA VANDRINGSSTIGAR

# SOLLER FYR

Port de Soller är en perfekt liten stad för att tillbringa morgonen/lunchen och kvällarna, njuta av fantastisk sightseeing, promenera längs havet och se de gamla och de nya fyrhusen, som båda fortfarande fungerar!

NJUT DEN UNDERBARA UTSYN FRÅN PORT DE SOLLER-FYREN

# PORTO CRISTO

Porto Cristo är en vacker liten fiskeby full av liv: där kommer du att se många restauranger, trevliga kaféer, butiker och många stränder. Perfekt att tillbringa en solig eftermiddag!

HA EN DAG FULL AV AVKOPPLANDE AKTIVITETER I PORTO CRISTO

# UTFORSKA ÖN SJÖS

Utforska ön från vattnet. Boka en båttur eller upplev en underbar spänningspäckad tur i kajaken. (Pris på förfrågan)

UTFORSKA DET VACKRA MALLORCA VATTEN PÅ BÅT

# CYKELTURER

Om du är en passionerad cyklist eller bara tycker om att cykla, erbjuder Mallorca fantastiska stigar för alla möjliga nivåer.

CYKLA VID DE FANTASTISKA STRÄDERNA!

# HÄSTRIDNING

Om så önskas kan du åka på en ridutflykt. För alla hästälskare och alla som skulle älska att testa något nytt. Detta skulle vara möjligheten att åka på stranden eller genom Mallorcas landsbygd. (Pris på förfrågan)

HA KUL ATT RIDNING MED HÄSTAR OCH NJUT AV DE FANTASTISKA PLATSEN

# DJUPHAVSFISKE

Tillbringa en spännande dag på vattenfiske med en professionell besättning som känner till Mallorcas vatten och var man kan hitta den bästa fisken. (Pris på förfrågan)

FÅNG NÅGRA FISK MED HJÄLP AV ETT PROFESSIONELL BESÄTTNING