Börja en omvälvande resa för helande och återhämtning i det oöverträffade lugnet och avskildheten hos en superyacht, och integrera medicinsk vård i världsklass och den banbrytande “Blue Mind Theory” av den ledande vetenskapsmannen Dr. Wallace J. Nichols. Denna teori utforskar de djupgående, positiva effekterna av vatten på vårt mentala, känslomässiga och fysiska välbefinnande, vilket gör vårt offshore-program unikt lämpat för att stödja din läkningsprocess.

Vårt engagerade team av professionella, bestående av läkare, psykologer, terapeuter och holistiska utövare, samarbetar nära med dig för att utforma ett skräddarsytt rehabprogram. Detta program är skräddarsytt för dina specifika behov, baserat på dina kliniska bedömningar och hälsomål.

Balance Luxury RehabClinic utmärker sig som en medicinskt licensierad institution, som säkerställer oöverträffade standarder för empati, vård och excellens i den omfattande behandlingen av missbruk och psykiska problem. Upplev denna nivå av djupgående vård i bekvämligheten av en superyacht.

Fördelarna med ett blått sinne

Hur The Balance behandlar trauman med vattnets helande kraft.

“The clinical research is increasingly clear: water helps us reset and restore our bodies and minds. The Balance puts the science into practice, surrounding clients with water at every step of their healing journey.” – Dr. Wallace J. Nichols.

Healing i harmoni med naturen

Fördjupa dig i havets terapeutiska skönhet. Forskning har visat den djupgående positiva effekten av lugna miljöer på mental hälsa och återhämtning av missbruksresultat. Här hittar du utrymme för djup självreflektion och ett fokuserat förhållningssätt till healing.

Lyx och komfort

Utforska vår ständigt växande flotta som erbjuder ett brett utbud av alternativ för att passa dina behov, oavsett om det är yachtstorlek, vistelsens längd eller resplan. Vårt offshore-team är här för att vägleda dig i att välja den bästa upplevelsen för att stödja din helande resa.

Anpassade program

Våra tjänster är flexibla och tillgodoses dina behov och preferenser. Vi erbjuder olika programlängder från en veckas vistelse under ditt boendebehandling till en månadslång resa eller mer. Vår exklusiva flotta av yachter tillgodoser alla preferenser och storlekar, och expanderar kontinuerligt för att ge de bästa helande upplevelserna för våra kunder.

Skräddarsydd efter dina behov

Om du föredrar ett program på din egen yacht eller behöver en specifik inställning, intensitet eller budget, är vi flexibla för att tillgodose dina krav. Kontakta oss gärna för individuella rekommendationer och priserbjudanden.

På The Balance Offshore erbjuder vi inte bara ett program, utan en transformativ resa för att hitta förundran och spänning för livet. Fråga idag för att se vår lista över tillgängliga fartyg och ge dig ut på din resa till återhämtning.

Är du redo att ge dig ut på din helande resa med oss? Kontakta oss idag för individuella rekommendationer, prisinformation och för att utforska vår lista över tillgängliga fartyg.

Yacht Offshore-program

Vårt behandlingsprogram för yacht offshore kan utformas enbart på en yacht eller i kombination med en villa vid havet eller på landet på Mallorca. Den innehåller följande omfattande behandlingar:

 • Omfattande medicinsk kontroll inklusive ytterligare externa hälsobedömningar och kontroller
 • Omfattande psykiatrisk och psykologisk bedömning och diagnos
 • Individuella mentala behandlingstillfällen tillhandahålls av psykiatriker, psykoterapeuter och psykologer
 • Obegränsat intensivt och skräddarsytt schema anpassat till veckans behov
 • Trauma och andra läkning av stressstörningar (Somatic Experiencing, EMDR, Rolfing, …)
 • 24/7 Live-in personlig chef och medicinsk övervakning inklusive 24/7 sjuksköterska tillgänglig
 • Biokemisk restaurering laboratorietester för att fastställa en individs biokemiska obalans
 • Förskriv ett individualiserat och sammansatt vitamin-, mineral- och näringsprotokoll inklusive skräddarsydda medicinska intravenösa infusioner och ett skräddarsytt kosttillskott
 • Olika kompletterande terapier (massage, yoga, personlig träning, hästterapi, akupunktur, konstterapi, musikterapi och mer)
 • Neurofeedback för att träna och hantera elektrokemiska processer i hjärnan (kan hjälpa till med ångest, depression, beroende, sömn, mental prestation, ADHD, …)
 • Transkraniell likströmsstimulering (tDCS) för att elektriskt stimulera och aktivera hjärnceller (kan hjälpa till med depression, ångest, bipolär, beroende, OCD, Alzheimers, …)
 • Safe & Sound Protocol (SSP) baserat på polyvagal terapi som stödjer trauma och PTSD-läkning
 • Par- och familjebehandlingar
 • Exklusiv gästfrihet för endast en kund och lyxigt privatboende
 • Privat näringskock och personlig dietplan som tar itu med vikt- och hälsoproblem med nylagade måltider
 • Personlig limousine och chaufför
 • Fritidsaktiviteter ingår
 • Uteservering ingår
 • 4 veckors eftervårdsuppföljningstillfällen
 • (kostnad på begäran)

FAQs

Antagningsteam

För ytterligare information eller frågor, besök vår FAQ-sektion på vår webbplats eller kontakta vårt antagningsteam direkt. Kontakta oss idag för att ta nästa steg mot ett balanserat och tillfredsställande liv.

Jil Moore

Linda Myburgh

Cynthia Nakhle