SCHWEIZISK MEDICINSKA EXPERTIS: ZURICH, MALLORCA, LONDON, NEW YORK

FÖR HÄNVISNINGAR

Vårt mångfacetterade team av kvalificerade proffs motiveras av sin passion för att förbättra livet och sin arbetsetik. Från en rad olika fält, inklusive; verksamhet, beroendeåterhämtning, trauma, psykoterapi, helande och sjukgymnastik - vi delar alla en önskan att ha empati, ärlighet och transparens i vår professionella arbetsmiljö. Vår gemensamma vision är att underlätta läkning, hjälpa tillväxt och positiv livsförändring, och i slutändan göra det möjligt för kunder att reparera kropp och själ.

VARFÖR HÄNVISA TILL OSS

Tillsammans har vi skapat ett unikt centrum som erbjuder skräddarsydd behandling och vård. Vi strävar efter att ge bästa möjliga stöd till individer och deras familjer som söker varaktig livsförändring. Vårt fokus sträcker sig bortom uppenbara symtom och problem och till de underliggande problem som håller tillbaka våra kunder från att uppleva sann återhämtning. Med hjälp av några av de bästa specialisterna och experterna inom sina områden får våra kunder endast de mest exceptionella och professionella behandlingarna.

SKAPA PARTNERSKAP FÖR EFTERVÅRD

Genom att arbeta i ett partnerskap tillsammans kan vi erbjuda löpande stöd och behandling för din kund. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med oss och utforma ett idealt behandlingspaket för eftervård, vilket skapar varaktig positiv förändring. Om du behöver fortsatt medicinskt eller terapeutiskt stöd kommer vårt team att vara tillgängligt för att erbjuda dig specialiserad vård baserat på den förståelse de fick från sin tid med dig.

Accreditations & Media

 
Marie Claire
taff
TechTimes
HighLife
abcMallorca
LuxuryLife
Mirror UK
Mallorca Zeitung
Daily Mail
Guardian
Business Leader
Mallorca Magazin
Woman & Home
National World
American Banker
Focus
BBC
La Nacion
Metro UK
General Anzeiger
Live Science
Dazed
Apartment Therapy
Express UK
Bloomberg
Cosmopolitan
Morgenpost
Manager Magazin
Entrepreneur ME
pro mesotherapie
British Psychology Society
PsychologyToday
COMIB
COPAO
EMDR
EPA
FMH
ifaf
Institute de terapia neural
MEG
NeuroCademy
Neurocare
OGVT
AMF
Psychreg
red GDPS
WPA
SFGU
SEMES
SMGP
Somatic Experience
ssaamp
TAA
DeluxeMallorca
BusinessInsider
ProSieben
Sat1