FÖR HÄNVISNINGAR

Vårt mångfacetterade team av kvalificerade proffs motiveras av sin passion för att förbättra livet och sin arbetsetik. Från en rad olika fält, inklusive; verksamhet, beroendeåterhämtning, trauma, psykoterapi, helande och sjukgymnastik - vi delar alla en önskan att ha empati, ärlighet och transparens i vår professionella arbetsmiljö. Vår gemensamma vision är att underlätta läkning, hjälpa tillväxt och positiv livsförändring, och i slutändan göra det möjligt för kunder att reparera kropp och själ.

VARFÖR HÄNVISA TILL OSS

Tillsammans har vi skapat ett unikt centrum som erbjuder skräddarsydd behandling och vård. Vi strävar efter att ge bästa möjliga stöd till individer och deras familjer som söker varaktig livsförändring. Vårt fokus sträcker sig bortom uppenbara symtom och problem och till de underliggande problem som håller tillbaka våra kunder från att uppleva sann återhämtning. Med hjälp av några av de bästa specialisterna och experterna inom sina områden får våra kunder endast de mest exceptionella och professionella behandlingarna.

SKAPA PARTNERSKAP FÖR EFTERVÅRD

Genom att arbeta i ett partnerskap tillsammans kan vi erbjuda löpande stöd och behandling för din kund. Du kommer att ha möjlighet att arbeta med oss och utforma ett idealt behandlingspaket för eftervård, vilket skapar varaktig positiv förändring. Om du behöver fortsatt medicinskt eller terapeutiskt stöd kommer vårt team att vara tillgängligt för att erbjuda dig specialiserad vård baserat på den förståelse de fick från sin tid med dig.

KONTAKTA OSS


  Namn

  Telefon

  E-Mail

  Land


  Berätta om dig själv och varför du vill komma till oss

  Accreditations & Media

   
  AMF
  British Psychology Society
  PsychologyToday
  COMIB
  COPAO
  EMDR
  EPA
  FMH
  ifaf
  Institute de terapia neural
  MEG
  NeuroCademy
  Neurocare
  OGVT
  pro mesotherapie
  Psychreg
  red GDPS
  WPA
  SFGU
  SEMES
  SMGP
  Somatic Experience
  ssaamp
  TAA
  SSP
  DeluxeMallorca
  BusinessInsider
  ProSieben
  Sat1
  Focus
  taff
  TechTimes
  HighLife
  Views
  abcMallorca
  LuxuryLife