Vi förstår att det kan kännas överväldigande att söka behandling och vårt mål är att göra antagningsprocessen så smidig och okomplicerad som möjligt. Här är en steg-för-steg-guide som hjälper dig att navigera på din resa:

 1. Samrådssamtal
  Börja med att kontakta oss via telefon, WhatsApp eller för att boka in ditt första konsultationssamtal. Detta konfidentiella och vänliga samtal gör att vi kan lära känna dig bättre, förstå dina unika behov och diskutera de behandlingsalternativ som finns tillgängliga för dig.
 2. Definiera programmål
  Baserat på insikterna från konsultationsutlysningen kommer vi att arbeta tillsammans för att definiera dina programmål. Vårt erfarna team guidar dig i att skapa en personlig behandlingsplan som tillgodoser dina specifika behov, utmaningar och ambitioner.
 3. Klinisk bedömning
  För att säkerställa att vår behandlingsplan överensstämmer med din fysiska och psykiska hälsostatus, genomför vi en omfattande klinisk bedömning. Denna bedömning ger oss en djupare förståelse för ditt övergripande välbefinnande, vilket gör att vi kan skräddarsy vårt tillvägagångssätt därefter.
 4. Reseförberedelser
  När dina programmål och behandlingsplan har fastställts kommer vårt dedikerade team att hjälpa dig med alla nödvändiga reseförberedelser. Oavsett om du är lokal eller kommer från utlandet, är vi engagerade i att säkerställa en sömlös resa till vår klinik, så att du kan fokusera på din läkning.
 5. Inträdesdagen
  På dagen för din antagning kommer vårt vårdande team varmt välkomna dig till vår anläggning. Vi kommer att guida dig genom det nödvändiga pappersarbetet, introducera dig till vår stödjande gemenskap och hjälpa dig att komma till rätta, för att säkerställa din komfort och trygghet när du ger dig ut på din helande resa.

Antagningsteam

Vårt engagerade antagningsteam består av erfarna proffs som är här för att guida dig genom varje steg i processen. De förstår de utmaningar du kan möta och är engagerade i att göra din övergång till vårt program så smidig som möjligt. Du kan lita på deras expertis, medkänsla och stöd under hela din resa.

Jil Moore

Linda Myburgh

Cynthia Nakhle

Hör av dig idag

Det kan vara svårt att ta det första steget, men vi finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att boka in din konfidentiella konsultation. Du kan nå vårt antagningsteam via telefon, WhatsApp eller boka ett samtal. Vi är redo att hjälpa dig att starta din transformativa resa mot ett balanserat och tillfredsställande liv.