Vår sekundärvårdstjänst representerar nästa fas i din omfattande behandlingsresa och ger kontinuerligt stöd och vägledning när du övergår från primärvård till ett liv utanför vår anläggning. Det spelar en avgörande roll i ditt fortsatta tillfrisknande, och överbryggar klyftan mellan den strukturerade miljön för boende och vardagens oberoende.

Vad är sekundärvård?

Sekundärvård är det andra steget av missbruk eller mentalvårdsbehandling. Efter att ha avslutat den inledande, mer intensiva vårdperioden i primärvården erbjuder vårt sekundärvårdsprogram en stödjande miljö där du kan fortsätta din läkning och tillväxt. Här ligger fokus på att främja personlig utveckling, stärka de färdigheter som lärts under primärvården och stödja din framgångsrika övergång tillbaka till vardagen.

Paket

Våra sekundärvårdspaket inkluderar delat boende med mat och städservice. Vi upprätthåller en hög standard på komfort och lyx i våra lokaler, vilket säkerställer att du även i delade utrymmen har en bekväm och välkomnande miljö att kalla hem. Som en del av sekundärvårdsprogrammet har du flexibiliteten att boka terapitillfällen från vårt öppenvårdsprogram vid behov. Detta personliga tillvägagångssätt låter dig skräddarsy din pågående återhämtning efter dina specifika behov och mål.

Platser

Våra institutioner för sekundärvård är belägna på Mallorca, London, Zürich och New York, vilket ger en fridfull och fridfull miljö som är idealisk för fortsatt läkning och återhämtning.

FAQs

Antagningsteam

För mer information eller ytterligare frågor, besök FAQ-sektionen på vår webbplats eller kontakta vårt antagningsteam direkt.

På The Balance Luxury Rehab Clinic är vi här för att stödja dig varje steg på vägen på din resa mot ett balanserat och uppfyllt liv. Din väg till fortsatt läkning och tillväxt fortsätter här.

Jil Moore

Linda Myburgh

Cynthia Nakhle