SCHWEIZISK MEDICINSKA EXPERTIS: ZURICH, MALLORCA, LONDON, NEW YORK

5-stjärniga gästfrihetstjänster

Som en del av vårt dedikerade tillvägagångssätt tillhandahåller vi en rad tjänster av högsta kvalitet. Under din tid hos oss kommer vi att ge dig den bästa möjliga lyxen, inklusive en personlig kock, en 24-timmars concierge, tillgång till en rad fritidsaktiviteter och mycket mer.

Vi talar lyxig gästfrihet

Vi står till din tjänst

Under din vistelse kommer vi att ge dig femstjärnig, mat och husrum. Du kan vara säker på att med oss kommer alla dina behov att uppfyllas och tas om hand.

Privat utrustning

I din privata bostad serveras du med läckra måltider fulla av smak och näring. Dessutom kommer vår städpersonal att se till att du är helt bekväm och att du aldrig behöver oroa dig för mat eller andra olägenheter.

Skräddarsydd måltidsplan av din privata kock

Vi tror att äta rätt mat vid rätt tidpunkter är avgörande för optimal hälsa. Således kommer vi att utforma en skräddarsydd måltidsplan optimal för din kropp och ditt sinne. Med vår vägledning kommer du att upptäcka den hälsosamma kostens krafter, vilket hjälper dig att uppnå ett tillstånd av fullständigt välbefinnande.

24H Concierge

Du kommer att bli omhändertagen och ha tillgång till en concierge 24 timmar om dygnet. Denna concierge kommer att kunna hjälpa till med alla frågor du kan ha, när som helst på dagen eller natten.

Fritidsaktiviteter


Vi vill att din vistelse ska vara trevlig, såväl som omvälvande. Med detta i åtanke har vi valt en rad fritidsaktiviteter som du kan njuta av. Du kan välja mellan vandring, besöka städer, samt en en rad andra fysiska och turistiga äventyr. Vi vill att du ska uppleva landskapet omkring dig och lära dig lika mycket om Mallorca som du lär dig om dig själv.