SCHWEIZISK MEDICINSKA EXPERTIS: ZURICH, MALLORCA, LONDON, NEW YORK

Exklusiva och lyxiga rehabiliteringsanläggningar

När du bor i vackra miljöer kommer du att uppleva hur det är att vara en del av en säker och hälsosam omgivning. Våra mentalvårdsinrättningar för slutenvård och alkohol och drogrehabilitering är utformade för att ge besökarna möjlighet att känna sig tillräckligt trygga för att prata öppet om de utmaningar de står inför i sina liv.

Till skillnad från traditionella rehabiliteringsanläggningar kommer du att accepteras hos oss, oavsett problem, tankar och förflutet. Med stöd av vårt team och andra i behandlingsprogrammet kommer du att börja göra de förändringar som behövs för att leva ett balanserat och meningsfullt liv.

Du kommer att ha en live-in rådgivare på alla platser som kommer att vara med dig 24/7, samt en privat kock.

 

Campo Gran - Finca One

Landsbygden Mallorca Rehab, Spanien

I vår Mallorca Rehab, “Campo Gran Finca One” bostad ligger i en vackert rymlig och lyxig lantlig miljö på en tomt på 240’000 m2, denna miljö riktar sig till dem som söker individuella retreats mitt i en helande natur.

Campo Gran - Finca Två

Landsbygden Mallorca Rehab, Spanien

I vår Mallorca Rehab ligger “Campo Gran Finca Two” -bostaden i en vackert rymlig och lyxig lantlig miljö på en tomt på 240’000 m2, denna miljö riktar sig till dem som söker individuella reträtt mitt i en helande natur.

Finca Granada

Landsbygden Mallorca Rehab, Spanien

En vacker och rymlig tillflyktsort i hjärtat av naturen, som ger en lugnande och lyxig upplevelse.

 

 

Villa vid havet

Kontakta oss för alternativ

En upplevelse med utsikt över kusten i ett lugnt och privat läge, vår Sea Front Villa är den perfekta platsen för en fridfull och helande reträtt. Kontakta oss för frågor och alternativ.

Lyxyacht

Ha den mest lugnande, fridfulla och lyxiga tillflyktsort på en privat yacht med våra top-of-the-line terapeuter.

 

 

Strandhuset

THE BALANCE Beach House ligger på en av Mallorcas bästa stränder och noggrant designad för att ta emot kunder i privata och rymliga sviter med utsikt över stranden och havet.