Exklusiva och lyxiga rehabiliteringsanläggningar

När du bor i vackra miljöer kommer du att uppleva hur det är att vara en del av en säker och hälsosam omgivning. Våra mentalvårdsinrättningar för slutenvård och alkohol och drogrehabilitering är utformade för att ge besökarna möjlighet att känna sig tillräckligt trygga för att prata öppet om de utmaningar de står inför i sina liv.

Till skillnad från traditionella rehabiliteringsanläggningar kommer du att accepteras hos oss, oavsett problem, tankar och förflutet. Med stöd av vårt team och andra i behandlingsprogrammet kommer du att börja göra de förändringar som behövs för att leva ett balanserat och meningsfullt liv.

Du kommer att ha en live-in rådgivare på alla platser som kommer att vara med dig 24/7, samt en privat kock.

 

Campo Gran - Finca One

Landsbygden Mallorca Rehab, Spanien

I vår Mallorca Rehab, ”Campo Gran Finca One” bostad ligger i en vackert rymlig och lyxig lantlig miljö på en tomt på 240’000 m2, denna miljö riktar sig till dem som söker individuella retreats mitt i en helande natur.

Campo Gran - Finca Två

Landsbygden Mallorca Rehab, Spanien

I vår Mallorca Rehab ligger ”Campo Gran Finca Two” -bostaden i en vackert rymlig och lyxig lantlig miljö på en tomt på 240’000 m2, denna miljö riktar sig till dem som söker individuella reträtt mitt i en helande natur.

Mar Azul Villa Ett

Mallorca Rehab vid havet, Spanien

En av våra moderna villor vid havet i vår Mallorca Rehab är ”Mar Azul Villa One”. Det är vackert beläget i Palma bay-området med utsikt över kusten i ett privat och lugnt läge. Perfekt för att uppleva kraften i det helande havet.

Mar Azul Villa Två

Mallorca Rehab vid stranden, Spanien

One of our modern style sea-front villas in our Mallorca Rehab is the ”Mar Azul Villa Two”. It is beautifully located in the beachfront Palma bay area. Ideal for those in love with the sea. En av våra moderna villor vid havet i vår Mallorca Rehab är ”Mar Azul Villa Two”. Det är vackert beläget i palmabukten vid stranden. Perfekt för dem som är förälskade i havet.

HAR DU FRÅGOR?

Lämna dina kontaktuppgifter så ringer vår chef tillbaka


    Namn

    Telefon

    E-Mail

    Land


    Berätta om dig själv och varför du vill komma till oss