SCHWEIZISK MEDICINSKA EXPERTIS: ZURICH, MALLORCA, LONDON, NEW YORK

Njut av våra förstklassiga SPA-tjänster

På THE BALANCE har vi ett lyxigt spa på varje anläggning. De är inte bara en plats för dig att koppla av och föryngra dig, utan inuti erbjuder vi också massage och akupunktur. Andas djupt och hitta utrymme att vila och varva ner.

Koppla av & föryngra

Hela utbudet av behandlingar för ditt välbefinnande

Akupunktur

Akupunktur är en gammal kinesisk medicinsk behandling. Det fungerar genom att utövaren sätter in ultrafina nålar i specifika akupunkturpunkter och återupprättar det fria flödet av chi (energi) för att återställa balans och harmoni.

Olika massagetekniker

Massage kan vara avkopplande och föryngrande, och används terapeutiskt, det kan förbättra en persons allmänna hälsa och välbefinnande. Genom berörings- och muskelmanipulationstekniker är massagebehandling ett effektivt sätt att lindra stress, smärta och spänning.

Personlig träning

Personlig träning kan bidra till att återupprätta balans i kroppen, höja självkänslan och uppmuntra positiv förändring. Vi tror att arbetet med den fysiska kroppen också bygger ett stabilt tänkesätt. Med våra specialisttränare kommer du att lära dig att omvärdera, förbättra och uppnå dina mål - fysiska, mentala och känslomässiga.

Zonterapi

Zonterapi fungerar genom att utöva tryck på och massera specifika punkter i händer, fötter och öron. Det är baserat på teorin att dessa punkter motsvarar olika delar av kroppen. I den meningen är det helt icke-påträngande och kan komma åt problemområden utan att komma i direktkontakt med dem.

Yoga

Kombinationen av rörelse och andning kan bidra till att balansera kroppens fysik, lugna sinnet och lindra stress. Yoga använder andedräkt för att etablera en koppling till nuet. Detta odlar utrymme mellan verkligheten och vår reaktion, så att vi kan välja hur vi ska hantera hinder och lösa eventuella problem som kan uppstå.

DIN STORA FLYKT

Vi tror att för att få hela upplevelsen av en avslappnad semester är det viktigt att låta dig själv vara helt stressfri och känna en ny nivå av avkoppling.